About

Het is nu 1 juli 2012 en inmiddels ben ik 67 jaar oud en nog steeds aan het fotograferen. Alles gaat wat langzamer dan ik zou willen, maar ik houd nog steeds van de natuur en van bomen en fotografeer alles wat voor mijn lens komt en net zo snel/ langzaam is als ik.

12 gedachten over “About

 1. Marc Meyer

  Beste, wij hebben recent ondervonden dat U een Castanea dentata had bezocht in een kasteeltuin in Braschaar in juli 2012. Deze boom is een feite een belangrijke exemplaar want er bestaan nog heel weinig overlevende bomen van deze soort. Zou U me het adress of de naam van die kasteel kunnen doorsturen? De boom is door een ziekte bijna verdwenen in Amerika en we hebben er nog een groepje staan in het arboretum van Tervuren. Maar deze exemplaar blijkt ouder en groter te zijn. Al vast bedankt voor de informatie. Marc Meyer

 2. bomennederland Berichtauteur

  Ja, dat mag , maar intussen heb ik zoveel foto’s gemaakt, dat ik niet meer weet om welke foto het gaat, anders kan ik hem groter leveren.gr, Karin

 3. Ilse Praet

  Beste Carin,

  Ik vroeg mij af of wij jouw foto’s van de bijenboom mogen publiceren in het 2 maandelijks boekje van onze gemeente Beveren te België.
  Natuurlijk met naamvermelding.

  Met vriendelijke groeten,
  Ilse Praet
  groendienst beveren
  03 775 28 51

 4. bomennederland Berichtauteur

  Als u mijn foto´s wilt gebruiken, kan dat nog steeds, vraag het mij en ik stuur u een foto zonder watermerk. Groet Karin

 5. Patrick Doan

  Dear Sir/Madam,
  I am working on a brochure for the area of the Plantage Amsterdam and we would like to use one of your picture of the Hortus that we find very beautiful. Could you please be so kind to contact us? Sorry for posting on this matter here but I coudn’t find your email.
  Best regards,
  Patrick

 6. bomennederland Berichtauteur

  Nee, dat klopt, want ik wilde eerst je toestemming, en nu loop ik een beetje achter. Gr Karin

 7. bmbcon

  Hoi Karin, dit is Justin Bennett van de geluidswandelingen (kon mijn foto niet vinden).

  het Bomen wandeling in Vathorst, Amersfoort is te vinden op http://www.hoordebomen.nl

  18 september 2009 is het premiere van de ZUIDAS en dus ook Beatrixpark wandeling.
  meer informatie op http://soundtrackcity.nl/

  mooi fotos trouwens, op je blog!

  groeten, Justin.

 8. Willem H

  Volg je website met belangstelling en uit nieuwsgierigheid het is ’n erg leuke en mooie site aan het worden Karin.
  Ik kan er nog heel wat van opsteken.
  Je collega van de RuigeHof,Willem

 9. Johan

  Hoi Karin,
  Leuk dat je nu ook een eigen website hebt. Ik hoop dat je je digatale talenten kunt toepassen om ons zo te laten mee genieten in jouw groene wereld. Leuk ook dat mensen vrij makkeijk een berichtje kunnen achterlaten.
  Veel succes en tot gauw.

  groet Johan Mullenders

 10. Nico Hoogland

  Hallo Karin
  Zoals je ziet heb ik je site gevonden en ik hoop dat je daar veel plezier van mag hebben en je door het bladerlose tijdperk heen helpen.
  Nico

 11. bomennederland Berichtauteur

  Dit is een fantastische manier om mijn hobby met meerdere mensen te delen.Sinds ik in 1996 ontslagen ben, houd ik mij bezig met planten en bomen.
  Ik probeer alles te benoemen en met behulp van veel foto’s en gedroogde bladeren lukt me dat aardig.Ik zoek veel op internet, om zeker te weten dat ik de goede naam te pakken heb en verder heb ik veel boeken waar ik alles in kan vinden.
  Inmiddels ben ik 63 jaar en ben ik blij dat ik dit kan doen, want als ik lees: deze boom bloeit geel, pak ik mijn fiets en ga naar de desbetreffende boom om de bloem te fotograferen en soms staat die boom erg ver weg.
  Ik werk als vrijwilligster in de Artsenijhof in het Beatrix park in Amsterdam, dit is een medicinale kruidentuin die geheel door vrijwilligers word onderhouden Op het moment is er een winterstop.
  Maar ik ben ook vrijwilligster bij Natuurvereniging De Ruige Hof, tussen Amsterdam Zuidoost en Abcoude . een heel mooi natuurgebied met veel water, vennen en wilgen, orchideeen, ijsvogels en nog veel meer.
  Ik ga het jullie laten zien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s